• Den Haag moet een volwaardige club krijgen. Het huidige uitgaansleven in Den Haag is ondermaats, en de gemeente moet er alles aan doen om te zorgen dat Den Haag een aantrekkelijke stad is om in uit te gaan. Dit kan de gemeente bewerkstelligen door het overzichtelijker te maken van verschillende vergunningen en tevens in nauw overleg met uitbaters frequent in gesprek te gaan om te kijken hoe het uitgaansbeleid verbeterd kan worden, bijvoorbeeld door te zorgen voor potentiële interessante locaties voor een nachtclub.
  • Meer evenementen in de stad. De gemeente moet een actief beleid voeren om meer evenementen naar onze stad te halen. Dit zorgt voor meer reuring in de stad, daarnaast zijn deze evenementen welkom voor veel ondernemers. In de stad is er een prachtige locatie (het Malieveld), waar momenteel naar onze mening te weinig mee wordt gedaan.
  • Liberaal drugsbeleid. De gemeente moet net als andere grote steden soepeler omgaan met drugsgebruik. Wanneer er in een locatie drugs worden aangetroffen is het niet de juiste oplossing om direct de Horecagelegenheid te sluiten.
  • Nachtnet terug naar de donderdag en uitbreiding van het huidige ov zodat men tot langer in de stad kan blijven en zich geen zorgen hoeft te maken om de laatste tram/bus te halen. Dit is in andere grote steden veel beter geregeld.
  • Partyverbod voor diegene die zich misdragen. Wanneer er in een uitgaansgelegenheid een bezoeker bijvoorbeeld een illegale substantie bij zicht heeft, gebeurt het vaak dat de eigenaar gestraft wordt door het sluiten van de locatie en/of een boete. Uiteraard dient de overtreder gestraft te worden, niet de ondernemer!
  • Meer 24-uurs uitgaansgelegenheden realiseren. In steden als Rotterdam en Amsterdam is het ‘common business’, locaties die de mogelijkheid hebben om 24 uur open te blijven. Ook in Den Haag is hier genoeg animo voor. Het stadsbestuur moet meer werk verrichten om meer van deze locaties een kans te bieden, bijvoorbeeld door het versoepelen van vergunningen.
  • Openbare toiletvoorzieningen. Er moeten meer openbare toiletvoorzieningen komen in het centrum van Den Haag en Scheveningen. Hierdoor kunnen partygangers hun behoefte doen en zij niet genoodzaakt om in het openbaar hun behoefte te doen. Enkele avonden per week zijn er urinoirs beschikbaar, dit is echter niet voldoende. Ook hebben vrouwen nu nog niet de mogelijkheid om van een voorziening gebruik te maken.